Здравейте, тракийци. Здравейте, кърджалийци. Благодаря ви, че сме заедно да

...
 Здравейте, тракийци. Здравейте, кърджалийци. Благодаря ви, че сме заедно да
Коментари Харесай

Нинова в Кърджали: БСП винаги сме защитавали правата на тракийските бежанци

 izbori_2023_v1_014

 

„ Здравейте, тракийци. Здравейте, кърджалийци. Благодаря ви, че сме дружно да отбележим значим ден от българския културно исторически календар - Деня на Тракия. Днес почитаме подвига на войните, спечелили Одринската борба. Днес  отдаваме почитание към паметта на тракийските бежанци, намерили заслон в рамките на България и сили да запазят родовата памет. Както и към вас, техните наследници, по тази причина, че тачите традициите. За това, че ги предавате на младите.  Така се съхранява паметта, предишното, историята, само че ние сме длъжни с изключение на да я съхраним и да защитим правата на тракийците “.

 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред жители и посетители на град Кърджали по време на посещаване във връзка Деня на Тракия.

 

  “Ние от Българска социалистическа партия постоянно сме ги подкрепяли. Сега сме единствената партия, която сме записали в програмата си, че ще пазиме техните права за приемане на компенсации и ще слагаме този въпрос в двустранния разговор с Република Турция. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, с цел да имате мощен покровител и съдружник ",  призова Нинова.

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР